Využití systému CRM v podmínkách telekomunikační společnosti - Pokorná, Martina; Pour, Jan; Radkovský, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Customer relationship management představuje řízení vztahů se zákazníky společností. Za dobu své existence se pohled na jeho význam posunul od roviny softwaru k ucelenému vztahu k zákazníkovi. Tato bakalářská práce popisuje, jak se s inovací CRM systému vyrovnala společnost Vodafone, a.s. Cílem práce je přiblížit využití CRM u telekomunikační společnosti. V první kapitole jsem se zaměřila na dostupné CRM produkty na českém trhu. Vybrala jsem klíčová řešení pro malé, střední a velké firmy. Druhá kapitola se věnuje společnosti Siebel Systems a jejím nabízeným produktům, především produkt eBusiness, který byl ve Vodafonu, a.s. implementován. Třetí kapitola představuje implementaci nového řešení. Na závěr této práce hodnotím přínosy nového CRM pro Vodafone, a.s..
Vedoucí práce: Jan Pour
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses