Porovnání systémů MHD v Hradci Králové a Pardubicích - Hůlková, Romana; Mervart, Michal, 1977-; Chovancová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce pojednává o všech důležitých ukazatelích v městské hromadné dopravě ve dvou městech. Pozornost je věnována hlavně uspořádání linek, jízdních řádů, označníkům zastávek, vozovému parku a informačním centrům. Porovnání těchto ukazatelů umožňuje zjistit zda mají porovnávaná města podobné systémy městské hromadné dopravy, či zda jsou mezi nimi nějaké zásadní rozdíly. Pokud došlo ke zjištění, že zde rozdíly existují, je také vysvětleno čím jsou způsobeny.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses