Srovnání dostupnosti informací vybraných cestovních kanceláří - Buman, Tomáš (2008)
Tato práce se zabývá srovnáním dostupnosti informací třech vybraných cestovních kanceláří. Jsou vybrány dvě velké cestovní kanceláře, CK Čedok a CK Firo tour, a jednu drobnější ? CK Melissa travel. Webové stránky jsou analyzovány od grafické stránky, přes validitu kódů html až po komplexnost a pravdivost informací. Důležitým kritériem je také, jak cestovní kanceláře informují o ceně zájezdu.