Srovnání dostupnosti informací vybraných cestovních kanceláří - Buman, Tomáš; Toman, Prokop, 1942-; Volráb, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tato práce se zabývá srovnáním dostupnosti informací třech vybraných cestovních kanceláří. Jsou vybrány dvě velké cestovní kanceláře, CK Čedok a CK Firo tour, a jednu drobnější ? CK Melissa travel. Webové stránky jsou analyzovány od grafické stránky, přes validitu kódů html až po komplexnost a pravdivost informací. Důležitým kritériem je také, jak cestovní kanceláře informují o ceně zájezdu.
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; cestování; analýza; informace; bakalářské práce; travelling; analysis; information; bachelor's theses