Postavení zoologické zahrady v cestovním ruchu Prahy - Bernardová, Jana; Netková, Jarmila; Jarolímková, Liběna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Rozbor a analýza Zoo Praha, jejího vývoje a postavení v kontextu cestovního ruchu Prahy. Úvodní kapitola nabízí vhled do cestovního ruchu v hlavním městě. Ve druhé kapitole se práce věnuje historii pražské zoo. Třetí kapitola popisuje stav zoo před povodněmi a samotný průběh povodní. Ve čtvrté kapitole práce zhodnocuje obnovu zoo a její vliv na růst návštěvnosti. Závěrečná kapitola pak zasazuje zoo do souvislostí cestovního ruchu Prahy a hledá případné možnosti dalšího rozvoje zahrady.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; cestovní ruch; bakalářské práce; tourism; bachelor's theses