Netradiční metody v řízení hotelu 21. století - Tomandlová, Lenka; Vojík, Vladimír, 1944-; Kačín, Radovan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Popis řizení hotelu dle teoretických pouček v porovnání s praxí.
Vedoucí práce: Vladimír Vojík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; zaměstnanci; management; bakalářské práce; employees; management; bachelor's theses