Čínská ekonomika na přelomu tisíciletí - Růžičková, Pavlína; Steinmetzová, Dana; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Vývoj čínského hospodářství v posledních letech s důrazem na aktuální situaci a reformy, které utvářely současnou podobu čínské ekonomiky. Práce se zabývá postavením číny v době asijské finanční krize a postojem číny ke globalizaci
Vedoucí práce: Dana Steinmetzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses