DMS systems and workflow - Jakeš, Jiří (2008)
Tato práce pojednává o systémch na správu dokumentů (DMS) a podpoře vnitropodnikových prosesů pomocí integrovaných workflow modulů. Práce zahrnuje hlavní důvody pro zavedení DMS, benefity plynoucí z jeho zavedení, funkcionalitu typických DMS, vymezuje jednotlivé komponenty systému, mapuje stav na příslušném trhu a uvádí trendy, ke kterým bude vývoj techto systémů směřovat. Práce vychází především z praktických poznatků a snaží se najít přechod od technologie k businessu.