Determinanty poptávky po fitness centrech - Kafková, Petra (2008)
Hlavním cílem práce je zjistit determinanty poptávky po sportování ve fitness centrech, hlavní motivy zákazníků a jejich důležitost. Opírá se o výsledky dotazníkového šetření, provedeného pro účely této práce ve dvou pražských fitness centrech na vzorku čítajícím sedmdesát respondentů.