Determinanty poptávky po fitness centrech - Kafková, Petra; Macáková, Libuše, 1955-; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Hlavním cílem práce je zjistit determinanty poptávky po sportování ve fitness centrech, hlavní motivy zákazníků a jejich důležitost. Opírá se o výsledky dotazníkového šetření, provedeného pro účely této práce ve dvou pražských fitness centrech na vzorku čítajícím sedmdesát respondentů.
Vedoucí práce: Libuše Macáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses