Databáze Oracle a její administrace - Zapletal, Jakub; Rydzi, Daniel; Studnička, Lumír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Bakalářská práce se zabývá strukturou a administrací databáze Oracle. Snaží se jednoduše a pochopitelně vysvětlit procesy a architekturu, ze kterých je databáze složena. Cílem je vysvětlit princip, na jakém je Oracle založen, nikoliv sepsat pouhé postupy, jak databázi nainstalovat a spravovat. Informace jsou čerpány převážně z vlastních zkušeností s využitím materiálů od Oracle.
Vedoucí práce: Daniel Rydzi
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; Oracle (databázový systém); bakalářské práce; Oracle (database system); bachelor's theses