Regionální integrace v oblasti Latinské Ameriky - Vlčková, Marie; Neumann, Pavel, 1956-; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Tato práce se snaží o zmapování regionální integrace na území Latinské Ameriky od 60. let po současnost. Nejvíce se práce zaměřuje na Celoamerickou zónu volného obchodu (FTAA) a snaží se vysvětlit příčiny jejího neúspěchu. Jsou zde zmíněny i obchodní vztahy mezi Evropskou unií a Latinskou Amerikou.
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Latinská Amerika; bakalářské práce; Latin America; bachelor's theses