Perfect software tool for project management - Karaffa, Matúš (2008)
Táto bakalárska práca si kladie za úkol špecifikovať požiadavky na ideálny softwarový nástroj určený pre podporu riadenia projektov. Tieto požiadavky budú špecifikované na základe porovnania najlepších a najpoužívanejších softwarových riešení v tejto oblasti, nasimulovania priebehu fiktivneho projektu vo vybranom nástroji a z teoretických a praktických požiadaviek vyplývajúcich z riadenia projektov. Pri práci budú využívané prevažne dva najvýznamnejšie softwarové riešenia v tejto oblasti ? MS Project a Primavera. Teoretická časť bude pozostávať prevažne zo základov projektového riadenia a predstavenia jednotlivých softwarov. V praktickej čast dôjde k simulácii priebehu projektu, ukážke funkcionality a nedostatkov daného softwaru pri riadení tohoto projektu a vyvodeniu relevantných záverov.