Srovnání konceptů virtual breeding environment a klastrů - Lukavec, Petr; Klas, Jan; Molnár, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce se zabývá srovnáním dvou konceptů spolupracujících organizací, koncepu klastru a konceptu Virtual breeding environment (VBE). Hlavní přínos práce je podrobné kriteriální srovnání konceptu klastru a konceptu VBE dle 17 podrobně popsaných kritérií. Stať je rozdělena do 5 logických částí: teoretické základy, popis konceptu klastru, popis konceptu VBE, hledání vztahu klastru a VBE a srovnání konceptu klastru a VBE.
Vedoucí práce: Jan Klas
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses