Finanační analýza společnosti Stock Plzeň, a.s. - Šlégl, Martin (2007)
Cílem práce se provedení finanční analýzy a posouzení finančního zdraví společnosti Stock Plzeň, a.s.. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. Pro zpracování byla využita data dostupná z výročních zpráv z let 2002 - 2005.