Finanační analýza společnosti Stock Plzeň, a.s. - Šlégl, Martin; Mikovcová, Hana, 1959-; Dvořák, Jiří, 1941 červen 15.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem práce se provedení finanční analýzy a posouzení finančního zdraví společnosti Stock Plzeň, a.s.. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. Pro zpracování byla využita data dostupná z výročních zpráv z let 2002 - 2005.
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses