Komparace britského a australského vzdělávacího modelu - Priesolová, Martina; Montag, Josef; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce je zaměřena na investiční přístup financování vysokého školství, který je využit v australském a britském vzdělávacím systému. Práce hodnotí model financování založený na spoluúčasti studentů, kteří hradí náklady studia formou splátek z budoucího příjmu, jako vhodné nastavení financování vysokého školství. Tento model zároveň shledává jako inspirativní příklad financování pro Českou republiku a uvádí, co brání připravené reformě vysokého školství v uvedení do praxe.
Vedoucí práce: Josef Montag
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; veřejný sektor; lidský kapitál; bakalářské práce; public sector; human capital; bachelor's theses