Analýza činností a výkonů Českých aerolinií, a.s. - Fait, Jan; Eisler, Jan, 1947-; Zelený, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce se zabývá popisem a analýzou vývoje ve společnosti České aerolinie a.s. v letech 2003 -- 2007, kterou dává do kontextu s mezinárodní situací v civilním obchodním letectví. Práce je tematicky rozčleněna do jednotlivých kapitol, kde je postupně probírána organizační struktura, lidské zdroje, letadlový park, obchodní strategie, nebo doplňkové podnikatelské činnosti společnosti. Na závěr je proveden rozbor za pomoci relevantních ukazatelů z finanční analýzy a ukazatelů používaných pouze v dopravním sektoru či obchodním letectví. V přílohách k práci lze najít kompletní rozvahu, výkaz zisků a ztrát a výkaz cash flow za roky 2003 -- 2007.
Vedoucí práce: Jan Eisler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; letecká doprava; bakalářské práce; air transportation; bachelor's theses