Místní rozpočty samosprávných celků ve Spojeném království Velké Británie a Severního Irska - Trnka, Michal; Láchová, Lenka, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Hlavním cílem mé bakalářské práce je analyzovat konkrétní rozpočet vybraného samosprávního celku ve Spojeném království Velké Británie a Severního Irska. V první kapitole je vyjádřen teoretický základ nezbytný k pochopení dané problematiky, ať už se jedná o postup alokace zdrojů či problematiku konkrétních příjmů a výdajů rozpočtu a provést jakousi asociaci teorie a praxe. V následujících kapitolách je provedena komparace několika vybraných rozpočtů samosprávných celků, v níž je poukázáno na jednotlivé diference a možnosti jednotlivých rozpočtových politik.
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance - daně a finanční kontrola [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses