Postavení Španělska ve světové ekonomice - Navrátilová, Hana; Steinmetzová, Dana; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá charakteristikou politických, ekonomických a obchodních vztahů mezi Španělskem a Latinskou Amerikou. Hlavním cílem je vzájemné srovnání těchto vztahů. Základem je položená hypotéza, že tradičně blízké vztahy a intenzivní politické vazby mezi Španělskem a Latinskou Amerikou ovlivňují jejich vzájemné vztahy ekonomické a obchodní. Snahou práce je obhájení, upřesnění nebo vyvrácení této hypotézy.
Vedoucí práce: Dana Steinmetzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; obchod; světová ekonomika; bakalářské práce; commerce; world economics; bachelor's theses