Postavení vybrané památky v cestovním ruchu na příkladu Městského muzea Lanškroun - Hanyšová, Lucie; Netková, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Úvodem své práce předpokládám, že Městské muzeum Lanškroun hraje významnou roli v cestovním ruchu města Lanškrouna. Spolu s Kulturním centrem Lanškroun sídlí v lanškrounském zámku, který se nachází téměř ve středu města. Je organizátorem či spoluorganizátorem většiny akcí ve městě, jehož občanům a turistům poskytuje řadu služeb, pravidelně připravuje výstavy.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses