Specifika výběru a implementace účetního software malé firmy - Berková, Eva (2009)
Nárůst poptávky malých firem po účetním a ekonomické software za poslední desetiletí podstatně stoupnul. Cílem této práce je ukázat co všechno obnáší proces výběru a implementace účetního a ekonomického software v malém podniku. V neposlední řade také nastínit některá úskalí spojená s touto problematikou. Snahou je ukázat jaké má malý podnik možnosti v oblasti pořízení, dle jakých kritérií hodnotit ekonomický software a jak jej implementovat. Na závěr je uveden příklad z praxe.