Specifika výběru a implementace účetního software malé firmy - Berková, Eva; Velechovská, Lenka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Nárůst poptávky malých firem po účetním a ekonomické software za poslední desetiletí podstatně stoupnul. Cílem této práce je ukázat co všechno obnáší proces výběru a implementace účetního a ekonomického software v malém podniku. V neposlední řade také nastínit některá úskalí spojená s touto problematikou. Snahou je ukázat jaké má malý podnik možnosti v oblasti pořízení, dle jakých kritérií hodnotit ekonomický software a jak jej implementovat. Na závěr je uveden příklad z praxe.
Vedoucí práce: Lenka Velechovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; účetní software; bakalářské práce; accounting software; bachelor's theses