Multilevel jako jedna z forem podnikání - Nádvorník, Pavel; Pešek, Ondřej; Zámečník, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Mým cílem je srovnání společností řízených formou multi level marketingu s klasickými společnostmi s plochou strukturou řízení. Budu tyto dva druhy řízení srovnávat pomocí SWOT analýzy, což je metoda, která zjišťuje a hodnotí čtyři oblasti. Silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby. Výsledek budu interpretovat ze tří úhlů pohledu. Pohled dopadu na trh, poradce a na klienta.
Vedoucí práce: Ondřej Pešek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; poradenství; finance; bakalářské práce; consulting services; finance; bachelor's theses