Česká národní banka v procesu přijetí eura - Böhm, Tomáš; Vostrovská, Zdenka, 1956-; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Práce se věnuje problematice přijetí eura v ČR z pohledu centrální banky, přičemž zkoumá nejen postavení CB v ekonomice, tak i samotný proces přijetí eura. Práce se též zabývá pohledem na eurozónu z hlediska teorie měnových oblastí.
Vedoucí práce: Zdenka Vostrovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses