Hypoteční úvěry v ČR - Budilová, Lucie; Hlaváč, Petr; Skopeček, Jan, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá hypotečními úvěry v České republice. V první kapitole jsou uvedeny základní charakteristiky hypotečních úvěrů, včetně jejich legislativní úpravy. Druhá kapitola se jmenuje Komparativní deskripce hypotečního trhu v ČR a má dvě větší části. Jedna část mapuje trh s hypotečními úvěry, zabývá se nabídkou hypotečních produktů jednotlivých bank, které jsou následně porovnány. Druhá část se snaží vybrat nejvhodnější produkt, pro modelového klienta, z hlediska délky fixace úroků a délky splatnosti. Třetí kapitola se zabývá vlivem hypoteční krize v USA na Českou republiku.
Vedoucí práce: Petr Hlaváč
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses