Měnový výbor a jeho aplikace v Litvě - Sagintayeva, Sholpan; Korda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
V této práci se popisují systémy režimy měnových kurzů, zejména měnového výboru, jeho historie, typy a jak se aplikoval v Litvě.
Vedoucí práce: Jan Korda
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; měnová politika; bakalářské práce; monetary policy; bachelor's theses