Moznosti využití platformy Java ME ve vstupních kurzech programování - Dušek, Ondřej; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Bittnerová, Lucie Rút; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Cílem této práce je implementovat výukovou knihovnu Tvary pro kreslení a jednoduchou animaci tvarů. Součástí je také ukázka použití zmíněné knihovny na aplikaci, která simuluje provoz ve městě. Teoretická pasáž je zaměřena na charakteristiku platformy Java ME, její odlišnosti od populární Java SE a některé nové vlastnosti. Další část je věnována popisu samotné implementace zmíněné knihovny a zejména odlišnostem, které změna platformy přinesla. V závěru kapitoly je uveden návod, jak připravit aplikaci využívající této knihovny do fáze, kdy bude spustitelná na mobilním zařízení.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; Java (programovací jazyk); bakalářské práce; Java (programming language); bachelor's theses