Finanční analýza podniku Plzeňský Prazdroj, a.s. - Kotlář, Petr (2009)
Finanční analýza podniku Plzeňský Prazdroj, a. s. s cílem posoudit jeho finanční zdraví. Použitý metodický aparát: Analýza absolutních ukazatelů, analýza poměrových ukazatelů, Du Pontův rozklad, analýza pracovního kapitálu, index IN99 a IN01, Altmanův model, QuickTest. Zpracování a vyhodnocení.