Finanční analýza podniku Plzeňský Prazdroj, a.s. - Kotlář, Petr; Cimický, Jan; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Finanční analýza podniku Plzeňský Prazdroj, a. s. s cílem posoudit jeho finanční zdraví. Použitý metodický aparát: Analýza absolutních ukazatelů, analýza poměrových ukazatelů, Du Pontův rozklad, analýza pracovního kapitálu, index IN99 a IN01, Altmanův model, QuickTest. Zpracování a vyhodnocení.
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses