Srovnávací studie www stránek vybraných fakultních nemocnic České republiky - Brož, Jan (2008)
Práce je zaměřena na porovnání webů vybraných fakultních nemocnic. Nejprve je stručně popsána historie webové prezentace a současné požadavky na ni. Následně je vytvořena komplexní metodika vhodná pro srovnání těchto webů a takto vytvořená metodika je poté vyzkoušena v praxi při porovnání webů pěti fakultních nemocnic.