Srovnávací studie www stránek vybraných fakultních nemocnic České republiky - Brož, Jan; Střížová, Vlasta, 1946-; Třeštíková, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce je zaměřena na porovnání webů vybraných fakultních nemocnic. Nejprve je stručně popsána historie webové prezentace a současné požadavky na ni. Následně je vytvořena komplexní metodika vhodná pro srovnání těchto webů a takto vytvořená metodika je poté vyzkoušena v praxi při porovnání webů pěti fakultních nemocnic.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses