Ekonomika Spojeného království Velké Britábie a Severního Irska na počátku 3. tisíciletí - Pešicová, Zuzana; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Všeobecná charakteristika ekonomiky Spojeného království po roce 2000, nastínění vnitřní a vnější rovnováhy a nerovnoměrného regionálního vývoje. Analýza problému přílivu migrantů do Spojeného království, popis migrujících pracovíků, programů umožňujících migrantům pracovat ve Velké Británii a dopady otevření pracovního trhu Velké Británie pracovníkům ze zemí střední a východní Evropy. Zhodnocení navrhované změny systému.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Velká Británie; bakalářské práce; Great Britain; bachelor's theses