Poptávka po dovolené v Chorvatsku - Slabý, Jiří; Macáková, Libuše, 1955-; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá faktory, které působí na cestování českých občanů do Chorvatska, a důvody, proč je tato země nejoblíbenější destinací českých turistů. Součástí práce je také analýza výjezdového cestovního ruchu občanů České republiky a průzkum zabývající se především cestováním do Chorvatska.
Vedoucí práce: Libuše Macáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; Chorvatsko; cestovní ruch; ekonomie volného času; bakalářské práce; Croatia; tourism; economics of leisure; bachelor's theses