Finanční analýza společnosti Řetězárna a.s. - Mejzlíková, Michaela; Kolářová, Blanka; Strnad, Lucien; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením finanční situace výrobního podniku Řetězárna a.s. pomocí vertikální a horizontální analýzy účetních výkazů, analýzy poměrových ukazatelů a dále například pomocí výpočtu ukazatele EVA. Data potřebná pro tuto práci byla získána z dostupných účetních výkazů za roky 2004 - 2006.
Vedoucí práce: Blanka Kolářová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses