Regulace tabáku v ČR - Zelenková, Tereza; Písař, Pavel; Zajíček, Miroslav, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Ve své práci ?Regulace tabáku v ČR? bych chtěla prozkoumat pohledy obou stran daného problému. Dotčenými stranami mějme na mysli stát a proti němu stojící tabákový průmysl. Úvodní slovo však bude patřit regulaci produktu jako takové. Mým cílem je tedy rozebrání úspěšnosti státu při regulaci tabáku a formy aplikací, jakými v dané oblasti zasahuje. Na druhé straně pak dopady těchto regulací na tabákový průmysl a spotřebitelské preference. Ke své analýze budu využívat různých statistik, na základě nichž se často k regulacím přistupuje. Vzhledem ke vstupu České republiky do Evropské unie se zaměřím i na kroky Evropské unie v dané problematice.
Vedoucí práce: Pavel Písař
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses