Strategie rovoje CR na Chotěbořsku - Moravcová, Hana; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá rozvojovými dokumenty subjektů působících v oblasti regionálního rozvoje a cestovního ruchu na území Chotěbořska. Samotnému rozboru strategií předchází popis profilu území a obecná charakteristika destinačního managementu a jeho uplatnění v teorii a v praxi.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; cestovní ruch; bakalářské práce; tourism; bachelor's theses