Zadluženost nejméně rozvinutých zemí - Peřinka, Tomáš; Adamcová, Lenka; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zaměřuje na problematiku zadluženosti, kterou zkoumá komplexním způsobem, v souvislosti s bezprostředně souvisejícími oblastmi a v kontextu nejméně rozvinutých zemí. Od jejich nutného počátečního vymezení se tematika postupně soustředí na obecný význam dluhu, jeho příčiny, důsledky či kvantitativní stránku. Prostor je také věnován podstatnému zohlednění rámce historického vývoje dluhové krize a samozřejmě i konečnému předložení určitých konkrétních konceptů ohledně řešení zadlužení v postižených zemích.
Vedoucí práce: Lenka Adamcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses