Metody udržování stavových informací v protokolu HTTP - Kolafa, Lukáš; Pinkas, Otakar, 1942-; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce se zabývá metodami, jak udržovat stavové informace v komunikaci mezi serverem a klientem přes protokol HTTP. Práce je zaměřená na bezpečnost jednotlivých metod a jejich výhody a nevýhody v praktickém používání. Samostatnou část tvoří vlastní návrh řešení, který řeší některé bezpečnostní nedostatky používaných metod udržování stavových informací v protokolu HTTP.
Vedoucí práce: Otakar Pinkas
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses