Dom sv Alzbety v Košiciach a jeho význam pre cestovný ruch - Linhartová, Karolína (2008)
Dom sv. Alzbety je charakteristický svou architekturou a historii, je cilem návštev mnohých turistu ve vychodoslovenském regionu. Cílem mé práce je poukázat na význam Domu sv Alzbety v cestovním ruchu, prezentovat jednotlivé skutečnosti významné v tomto odvetví a zamerit se na to, jaký je jeho prínos a pusobení na obyvatelé a návštevníky Košic.