Dom sv Alzbety v Košiciach a jeho význam pre cestovný ruch - Linhartová, Karolína; Netková, Jarmila; Nejezchlebová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Dom sv. Alzbety je charakteristický svou architekturou a historii, je cilem návštev mnohých turistu ve vychodoslovenském regionu. Cílem mé práce je poukázat na význam Domu sv Alzbety v cestovním ruchu, prezentovat jednotlivé skutečnosti významné v tomto odvetví a zamerit se na to, jaký je jeho prínos a pusobení na obyvatelé a návštevníky Košic.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses