Srovnání českých a zahraničních manažerů z hlediska vlastností, stylů vedení a firemní kultury - Hryu, Krystsina (2008)
srovnání českých a zahraničních manažerů z hlediska vlastností, stylů vedení a firemní kultury: vyhledávaní odlišností a zvlaštností manažerské práce