Srovnání českých a zahraničních manažerů z hlediska vlastností, stylů vedení a firemní kultury - Hryu, Krystsina; Dědina, Jiří, 1955-; Spálenka, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
srovnání českých a zahraničních manažerů z hlediska vlastností, stylů vedení a firemní kultury: vyhledávaní odlišností a zvlaštností manažerské práce
Vedoucí práce: Jiří Dědina
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses