Možnosti vylepšení indikace místa chyby v dokumentech XML - Kyncl, Jan (2008)
Hlavním tématem této práce je možnost vylepšení indikace místa chyby v XML dokumentech pro rozhraní SAX. Celá práce by se dala roztřídit do tří částí. V první části se zaobírám parsery na obecné úrovni. Druhá část popisuje rozraní SAX a stávající způsoby indikace místa chyby v XML dokumentech. Třetí část se týká programu JKER, což je program, který jsem vytvořil za účelem určení místa chyby pomocí XPath výrazu.