Možnosti vylepšení indikace místa chyby v dokumentech XML - Kyncl, Jan; Kosek, Jiří, 1975-; Nálevka, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Hlavním tématem této práce je možnost vylepšení indikace místa chyby v XML dokumentech pro rozhraní SAX. Celá práce by se dala roztřídit do tří částí. V první části se zaobírám parsery na obecné úrovni. Druhá část popisuje rozraní SAX a stávající způsoby indikace místa chyby v XML dokumentech. Třetí část se týká programu JKER, což je program, který jsem vytvořil za účelem určení místa chyby pomocí XPath výrazu.
Vedoucí práce: Jiří Kosek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses