Web 2.0 aplikace - Lednický, Miroslav (2008)
Tato práce se zabývá dnes hojně diskutovaným pojmem "Web 2.0". Snaží se dopátrat, kde tento pojem vznikl, co přesně znamená, jaký vliv má na vývoj internetových služeb. Dále budou představeny některé služby, které jsou s tímto pojmem spojeny. Cílem je především definovat, co samotný pojem vyjadřuje.