Web 2.0 aplikace - Lednický, Miroslav; Raška, Ondřej; Koláček, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tato práce se zabývá dnes hojně diskutovaným pojmem "Web 2.0". Snaží se dopátrat, kde tento pojem vznikl, co přesně znamená, jaký vliv má na vývoj internetových služeb. Dále budou představeny některé služby, které jsou s tímto pojmem spojeny. Cílem je především definovat, co samotný pojem vyjadřuje.
Vedoucí práce: Ondřej Raška
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; služby; internet; bakalářské práce; service industries; Internet; bachelor's theses