Finanční analýza společnosti Skanska CZ, a.s. - Pohl, Josef (2009)
Bakalářská práce se zabývá podrobným studiem finančních situace společnosti Skanska CZ a.s. během pětiletého období a jeho zhodnocení v návaznosti na stavební obor. Práce seznámí čternáře se základy finanční analýzy a na příkladu ukazuje postup jakým se jednotlivé finanční ukazatele vyhodnocují.