Finanční analýza společnosti Skanska CZ, a.s. - Pohl, Josef; Vochozka, Marek, 1976-; Eysseltová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářská práce se zabývá podrobným studiem finančních situace společnosti Skanska CZ a.s. během pětiletého období a jeho zhodnocení v návaznosti na stavební obor. Práce seznámí čternáře se základy finanční analýzy a na příkladu ukazuje postup jakým se jednotlivé finanční ukazatele vyhodnocují.
Vedoucí práce: Marek Vochozka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses