Srovnání individuální účetní závěrky podle českých účetních předpisů a podle IFRS - Pavlátová, Hana (2009)
Bakalářská práce se zabývá srovnáním individuální účetní závěrky podle českých účetních předpisů a podle IFRS. V textu jsou popsány účetní závěrky obou účetních systémů a jejich výkazy. V poslední části srovnávám vybrané položky rozvahy a oblasti, které jsou nejvíce využívané v praxi.